Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Csupor 97 Kft.
Cím: 5000 Szolnok, Rákóczi út 50.Email: kissmiklosne@csupor97.axelero.net
Telefon: 30/951-3658Fax: 56/412-659

Bevezető

Cégünk üveg és porcelán kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik.

Bemutatkozás

A Csupor '97 Kft. 1993-ban Csupor Bt. néven kezdte meg tevékenységét. Vállalkozásunk kialakulásához a szakmában eltöltött évtizedek, az üveg- porcelántermékek iránti szeretet egyaránt hozzájárult. A gyártókkal, forgalmazókkal meglévő kapcsolatok a sikeres kezdést nagyban befolyásolták. Előttük új vevőként, s nem pedig új "arc"-ként léptünk fel.
A lakosság minőségi kiszolgálása mellett partnereink között nemcsak iparcikkjellegű szakboltok, hanem ékszerboltok, pesti szállodák, a Honvédség egyaránt megtalálhatók, de beszállítunk többek között a Pólus Centerbe és a Mammut Bevásárló Központba is.
Nézzük mely termékekkel nyertük el partnereink, vevőink elismerését:
- Üveg-, műanyagáruk:
Mindennapi használatban szükséges műanyag eszközök, hazai és import üvegáruk széles tárháza a vendéglátós poharaktól az elegáns kristályig. - Porcelánok:
Választékunk meghatározó eleme a Zsolnay porcelán, melyet országos társulásunknak köszönhetően egyedülállóan kedvező áron tudunk beszerezni, s ezáltal a vásárlók felé kínálni. A másik lényeges árukört a Hollóházi Porcelángyár Rt. termékei képviselik , melyek a hagyomány, kézimunka, szaktudás, technológia ismérveit hordozzák magukon. - Rozsdamentes termékek:
Az új trendeket követve egyre nagyobb szerepet kapnak a saválló rozsdamentes árucikkek, melyek a nagykonyhai felhasználású edényektől a háztartási eszközökig mindent magukba foglalnak.
- Ajándéktárgyak:
Az igények kielégítése érdekében egyre szélesebb körben forgalmazunk kerámia, üveg dísztárgyakat, amelyek közül egyes termékeket csak cégünk forgalmaz országszerte.
1999. év elejétől újabb termékekkel tudtunk betörni a piacra, a mindennapok Salgó poharát, valamint olcsó lengyel üvegárut, melyeket matricázva más vállalatok reklámtevékenységét elősegítő "reklámhozdozó" termékekként hozhattunk forgalomba.
Az ÁFÉSZ-ek egyesülése kapcsán kizárólagos szállítói jogot kaptunk a TISZA COOP RT boltjaiban, így jelenleg ellátási területünk saját megyénken kívül Észak-Pest, Dél-Pest Megye, Csongrád és Békés Megye jelentős része, szállítunk a Dunántúlra is.
2001. évben a reklámhordozók sikeres forgalmazása láttán saját tervezésű, kivitelezésű termékeket jelentettünk meg az országos piacon, melyek eddig még nem szerepeltek azon. (Pl: egyedi matricával ellátott bögrék, poharak). Az év végén kiskereskedelmi tevékenységünkben is hatalmas lépésre szántuk el magunkat, a számunkra oly kedves Zsolnay Márkaboltot a városban megnyíló első szórakoztató központba, a SZOLNOK PLÁZÁBA helyeztük át, melynek látogatottsága azóta folyamatosan nő.
2002.-es év elején a nagykereskedelem területén az eddigieknél is nagyobb döntést hoztunk, a piacon egyre keresettebb kínai termékek kizárólagos forgalmazását vállaltuk el, és kaptuk meg. Így jelenleg olyan termékeket is forgalmazunk, melyek az országban a legkedvezőbb - a multinacionális cégek árainál is kedvezőbb - áron juttatunk el a vásárlókhoz.

Keresőszavak

üveg- és porcelánáru,műanyag,kerámia,dísztárgy,kristály,üveg,porcelán


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink