Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Tisza Ablak Kft.-Szolnok
Cím: 5000 Szolnok, Jászberényi u. 21802 hrsz.Email: ertekesites@tiszaablak.hu
Web: www.tiszaablak.huTelefon: 06/30-680-2995
Fax: 56/515122

Bemutatkozás

A Tisza Thermo Bt. 2003-ban 2 fõvel kezdte meg mûködését Szolnokon, egy 18 m2-es bemutatóteremben. Elsõsorban mûanyag nyílászárók forgalmazására és beépítésére rendezkedtünk be. Ezután a cég profiljában helyet kapott a hagyományos üvegezés és üvegkereskedelem.

Az elsõ másfél év során a cég nyereséges vállalkozássá érett, sõt a megrendelések folyamatos növekedése miatt 2004 õszén, a bemutatóterem meghagyása mellett egy 60 m2-es mûhelybe költöztünk.

2005-ben az Aegon Magyarország Biztosító Zrt.-vel sikerült szerzõdést kötnünk üvegkár-elhárításra.

A növekedés elkerülhetetlenül magával hozta a termelõterület növelését is: a 2006-os esztendõtõl egy 350 m2-es gyártócsarnokba költöztünk, ahol a Tisza Ablak Kft. megalapításával egyidejûleg megkezdtük a „TROCAL” német profilrendszerû, 5 és 6 légkamrás mûanyag nyílászárók gyártását, illetve a nyílászáró kiegészítõk (résszellõzõk, redõnyök, rovarhálók, könyöklõk) forgalmazását.

A nyílászárók gyártása- és beépítése mellett üveges-mûhelyünkben folyik a hõszigetelõ üvegek gyártása, beépítése és kereskedelme. Továbbá vállaljuk edzett-és ragasztott biztonsági üvegek beépítését; üvegtetõk, kupolák tervezését, kivitelezését. Keret nélküli edzett üvegajtók, zuhanykabinok, üvegportálok elhelyezése szintén helyet kapott 2006-os évtõl kezdõdõen. 2007-tõl pedig folyamatos bõvítés jellemzi a céget (készáru raktár, irodák, asztalos részleg).

Igényes, minõségi termékekkel, magas szintû szolgáltatásokkal és rövid határidõvel várjuk kedves megrendelõinket.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink